Mengsel van additieven, kruiden en specerijen voor de vervaardiging van het niet door warmte behandelde vleesproduct genaamd "Salchichón" of "Chorizo blanco" van kwaliteit "Extra", vervaardigd met langzame rijpingstechnieken (temperatuur van 6 tot 12ºC en een initiële RV van 78 tot 86%). Formaat: zak van 4 kg
In de zorg om de kwaliteit van zijn producten te optimaliseren, heeft CORNIC-NOVAMER gekozen voor de integratie van kwaliteitscontrole, verpakking en opslag.
Deze richting heeft geleid tot: Een intern laboratorium: Bezetting 1 persoon (9400 controles uitgevoerd in 2020)
Een kwaliteitsdienst: Bezetting 3 personen
Een productieatelier van 800 m², uitgerust met moderne apparatuur, wat ons een jaarlijkse capaciteit van 8 miljoen UVC geeft.
Een koelopslag met een capaciteit van 1800 pallets.
CORNIC-NOVAMER is gecertificeerd volgens IFS Food en IFS Broker High level, maar ook ASC, MSC en BIO.
De SPF 50+ crème biedt zeer hoge bescherming tegen schadelijke UVA/UVB- en IR-straling. Aloë Vera-extract zorgt voor een verzachtend en kalmerend effect en Hydromanil zorgt voor langdurige hydratatie. De snel absorberende crème biedt hoge bescherming tegen de stedelijke zon en vervuiling. Buiten bereik van kinderen houden.
VOLUME 40 ML
INSTRUCTIES
Breng Super Sunblock SPF 50+ royaal aan op het gezicht 30 minuten voor blootstelling aan de zon. Herhaal elke 2 uur. Vermijd contact met de ogen. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet bij het gebruik van een zonnebrandproduct. Het product is niet waterbestendig.
INGREDIËNTEN
INCI Aqua, Octocryleen, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Dibutyl Adipaat, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Methylene BisBenzotriazolyl Tetramethylbutylfenol (nano), Cetearylalcohol, Ethylhexyl Salicylate, Benzofenon-3
Vénitienne nieuwe – Binnenstore
La Vénitienne biedt al meer dan 30 jaar een compleet assortiment op maat gemaakte zonweringen aan een professionele klantenkring. Meer dan 1000 installateurs, monteurs en groothandels door heel Frankrijk. We ontwerpen, fabriceren en assembleren onze producten in Jarnac (Charente).
Opgericht in 1987, heeft La Vénitienne geprofiteerd van de expertise van trouwe teams en van een recente en efficiënte productieomgeving om een hoogwaardige fabricage en een onberispelijke reactietijd te bieden. Altijd op zoek naar verbetering van onze producten en de tevredenheid van elke klant. We worden vandaag de dag nationaal erkend voor onze deskundigheid en onze reactietijd.
Mengsel van additieven, kruiden en specerijen, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van het thermisch behandelde vleesproduct genaamd "Morcilla". Formaat: 5 kg zak